або оберіть один/декілька параметрів:

ШУКАТИСкинути фільтри

Де зустріти 2022-й, аби провести рік у подорожах

29 Березень, 2024

Готуй сані з літа, а Новий Рік плануй із листопадньої зарплати – така народна мудрість. Бо не встигнеш оглянутися, а вже й не залишиться класних варіантів для зустрічі 2022-го. Навряд чи ти мрієш про чергову паті на хаті з олів’є (а перед цим ще й пережити справжній Армагеддон у супермаркеті). Чи не краще просто чілити під сонцем, пити просекко під бій курантів на площі одного з європейських міст чи насолоджуватися зимовою казкою десь далеко у горах? Звісно, краще! З метою збереження твоїх нервів, бюджету та christmas mood ми підготували топові новорічні тури!

Зимова казка на гірськолижних курортах

План такий: вдень підкорюємо схили, гріємося глінтвейном у апре-скі барчику, а вночі тусуємося у колі друзів біля каміну десь високо у горах! Якщо ці рядки виглядають, як твій ідеальний план на Новий рік, не вагайся і обирай варіанти.

Як щодо туру на Новий Рік в Словенію? Тут розташований відомий курорт Кранська гора з 18-тьма гірськолижними трасами на висоті до 1215 метрів. А ще звідси відкриваються неймовірні ландшафти Мойстране і Ратеч. В один із днів подорожі ми побуваємо у містечку Блед, ти точно бачив його на фотографіях в Інтернеті або в Інстаграмі друзів. Тут просто чарівно – острівець серед озера, замок на скелі, Юлійські Альпи – здається, ніби час сповільнюється, і є лише ми та природа. 

Поєднати загадкову Трансільванію та каталку можна у турі до гірськолижної Румунії. Вирушаємо на курорт Сіная, а у вільний час розвідаємо замок графа Дракули Бран та заглянемо в середньовічну фортецю Ришнов, аби відчути на максимум таємничу атмосферу. Для повного чілу пропонуємо відвідати терми Бухареста – найбільший оздоровчий веллнес-центр з безліччю мінеральних басейнів, саун, водними гірками та навіть критим ботанічним садом.

Тусовки по-європейськи

Хто не зустрічав Новий рік на площах Європи, той багато втратив!  Який же кайф, об’єднавшись з інтернаціональним ком’юніті, кричати привітання «Happy New Year», «Bonne année», «Fröhliches Neues Jahr» та, звісно, «З новим роком!». Молодість для того нам дається, аби колекціонувати враження, і новорічні тури до Європи якнайкраще для цього підходять. 

Відсвяткувати Новий рік з видом на Ейфелеву вежу, поєднавши подорож з тусовкою в Амстердамі, прогулянкою Прагою та Берліном можна у турі найкращими столицями Європи.  І якщо вірити народній мудрості про «Як новий рік зустрінеш, так його і проведеш», то таким тріпом ти супер зарядиш себе на сповнений враженнями 2022-й!

Відкрити десятки нових смаків пива та нових вражень від Німеччини ти зможеш у турі до Баварії. Тут гастрономічне задоволення поєднується із відвідуванням Музею кристалів, Старої та Нової пінакотеки, Баварського національного музею та казкової подорожі до замку Нойшванштайн. 

Зустріти Новий рік красиво та з шиком – це в Італію. У нашій подорожі до Венеції  ми відвідаємо колоритні острови Мурано та Бурано, прогуляємося на гондолах та вдосталь скуштуємо піци, пасти, вина та лімончелло. 

Новий рік під сонцем

А якщо тобі набридли морози, і плануєш ніжитися деінде в теплі – обирайгарячі пакетні тури на Новий рікта лети до своєї мрії. Ніяких зайвих рухів, окрім маршруту «бар-басейн-море-номер». За бажанням – екскурсії. Все це доповнюється засмагою та активним збагаченням вітаміном Д. Серед варіантів святкування «на чілі та розслабоні»: Єгипет, Туреччина, Занзібар, Домінікана, Дубай, Шрі-Ланка та багато іншого. 

До Нового року залишилося набагато менше часу, ніж здається! І поки всі ще розкачуються, заплануй круту відпустку, бери друзів та вирушай зустрічати 2022-й незабутньо.

Коментарі +Додати коментар

На жаль, коментарів поки немає.

підписатись на новини



!

хвилин назад