або оберіть один/декілька параметрів:

ШУКАТИСкинути фільтри

Літня пригода від Eurotrips та Планети Кіно

29 Березень, 2024

Цього літа молодіжна туристична компанія Eurotrips та мережа кінотеатрів Планета Кіно будуть поруч, щоб нагадати: навіть у непростій реальності є місце для пригод та позитивних вражень. Тож додавай їх у сценарій. Нехай міста та локації з відомих фільмів оживають, щоб створити твою історію. 

Гоу жити та кіноподорожувати! 🎬🚍

Що чекає на тебе у турах літнього сезону 2023? 

Справжня кінопригода! Крім вражень від Європи, ми пропонуємо надихнутися атмосферою кіно та побачити на власні очі відомі локації зйомок фільмів. Чек-листи з цікавими завданнями, ігри на кінотематику, плюшки від Eurotrips та Планети Кіно, а може і тематична оглядова з дрес-кодом у образі персонажів фільму. Чому й ні, якщо вже відправляємось у кінотріп? 😏

Ну і непохитна основа всіх наших турів: знайомства і спілкування з крутим ком’юніті, повне перезавантаження всіх внутрішніх батарейок та свобода для імпровізації та здійснення особистих бажань. Іноді, щоб вирішити всі свої питання, достатньо просто забити на них і відправитись у тур. Так і зробимо.

Куди відправитися на відпочинок цього літа? 

✈️ Авіатури 

Невелика лампова група, насичена програма, повне занурення в одну країну та її топові локації зі списку «маст візіт» і не тільки. З Eurotrips вже цього літа ти можеш відкрити для себе такі локації: Норвегія, Португалія, Фарерські о-ви, Ісландія, Тенерифе, Доломітові Альпи та Швейцарія. 

🚍 Автобусні екскурсійні тури 

Подорож-ескейп на вікенд чи маршрути на тиждень і довше, одна країна чи чотири за раз, місто чи гори – обирай свій варіант, а ми все організуємо. Що ми пропонуємо: Амстердам–Париж, Вікенд в Татрах, Римські канікули, Скандинавія, Баварські Альпи, Вікенд у Венеції та інші маршрути. 

🌊 Автобусні тури на море

Ти, пальми, пляжі, спека, коктейлі, група нових друзів та морееее. Про що ще хочеться мріяти, ну хоч на декілька днів цього літа. Обирай: Адріатичне море + Доломітові Альпи, Барселона, Найкращі пляжі Європи чи Лазурове узбережжя. З тебе – заздалегідь забронювати, з нас – все інше. 

Коментарі +Додати коментар

На жаль, коментарів поки немає.

підписатись на новини



!

хвилин назад